Meglepően gyors eredmény, kedves fogadtatás

Nem olyan régen elkezdtem érezni, hogy a munka vége fele, olyan négy – öt óra magasságában már egyáltalán nem tudok ülni, fáj a derekam és folyamatosan húzogatom magam az íróasztalnál. Azt gondoltam, hogy biztosan csak valahogy rosszul mozdultam, vagy az edzés lehet a baj, hiszen rendszeresen járok mozogni, és gondoltam valamivel megerőltettem a derekam, vagy rosszul csináltam egy gyakorlatot. Sajnos a helyzet napokkal később sem volt jobb. Egyre jobban előjött a probléma, már nehezen aludtam és reggel arra keltem, hogy sajog a derekam. Fogalmam nem volt hogy mi lehet a baj, elmentem orvoshoz, aki gyógytornát javasolt és azt, hogy hagyjam abba a mozgást. Én viszont nem szerettem volna abbahagyni az edzést, hiszen gyerekkorom óta mozgok és pontosan tudom hogy ha az ember hirtelen minden mozgást abbahagy úgy, hogy előtte rendszeresen űzött bármilyen sportot, még több probléma alakul ki. Egészen egyszerűen a szervezetnek hiányzik a mozgás.

Ezért egy olyan szakembert kezdtem keresni, aki ért ahhoz amit csinál, nem kezel félre, és nem csak egy sima masszázs az amit kínálni tud nekem, hanem számtalan technika összpontosul a kezében és abból pontosan ki tudja választani, hogy nekem mi fog segíteni. Nem könnyű manapság ilyen lelkiismeretes és megbízható sportmasszőr vagy gyógymasszőr felkutatása. Én végül egy ajánlás kapcsán találtam rá a Lamiris oldalra, ahol korrekt tájékoztatást és könnyű időpontfoglalás lehetőséget kaptam. A kapcsolatfelvétel során már biztos voltam benne, hogy tényleg jó helyre kerülök és teljes nyugalommal látogattam el az első találkozásra. Persze szóba került az első öt percben az eddigi sérülések és problémák sora, illetve az, hogy a testtartásra nagyon oda kell figyelnem, viszont ami meglepett, hogy kifejezett technikát és jól alkalmazható módszert kaptam a mindennapokra nézve arra, hogy javítani tudjak ezen a nehezen átalakítható, azt gondolom lassan minden embert érintő problémán.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha derékfájás vagy bármilyen sportsérülés nehezíti az életét, akkor látogasson el a lamiris.hu oldalra, mert biztos vagyok benne, hogy jobb terapeutát nem talál. Én innentől minden hónapban egyszer felkeresem a lamiris.hu oldalt, ahol foglalok egy időpontot, és annak lefixálása után egy mély átmasszírozás és lelazítás után, a lágy csontkovácsolás segítségével helyre került izületeket később már helyes formában tudom tornával otthon erősíteni. Nem tudok ettől komplexebb és jobb megoldást. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én nem csalódtam benne.