Általános információk

Jelentkezés Kertlátogatóknak

Kertjeinket olyan kertszerető embereknek ajánljuk, akik érdeklődnek a kertészkedés iránt, kíváncsiak kreatív ötletekre, gyönyörű növényekre, egyedi megoldásokra.

Ahhoz, hogy az Önnek leginkább tetsző kertet választhassa, kérjük, tekintse meg Nyílt napok naptárunkat, ahol megtalálja a látogatható kertjeinkkel kapcsolatos információkat. A kertlátogatások időtartama általában kb. 2 óra. 

A részvételi díj a programon való részvétel díját tartalmazza, a kert nagyságától, szolgáltatásától, valamint a kertlátogatás során zajló további eseményektől függően eltérő lehet. A program helyszínére való eljutás egyéni módon történik.

Egyes kertek leírásánál szerepel a minimális létszám is. Ha ez a létszám nem teljesül (nincs ennyi jelentkező), a program elmarad, a befizetett részvételi díjak visszautalásra kerülnek, vagy kérésre más kertlátogatásba beszámítjuk.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. Ennek során a Jelentkező egy saját fiókot hoz létre, ahol a továbbiakban figyelemmel kísérheti minden jelentkezését. Minden egyes kertlátogatásra külön kell jelentkezni, amita kertleírásnál található Jelentkezés gombra kattintva, vagy a Jelentkezés menüpontban tehet meg. Miután jelentkezett nyílt napunkra, a Kertnézőben azonnal visszaigazolja azt az Ön által megadott e-mail címen. Jelentkezése akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj ellenértéke a Hill&Garden Kft OTP-nél vezetett 11742348-20019897 bankszámlaszámán átutalásra került. A jelentkezés történhet bérlettel is, erről itt olvashat bővebben:

Ha bérlettel szeretné látogatni kertjeinket, bérletét a jelentkezések előtt kérjük megváltani, utólagos bérletvásárlásra nincs lehetőség.

A kertlátogatás előtti 2 héten belül részletes tájékoztató levelet küldünk a magánkert pontos címével, az adott látogatásra vonatkozó etikettel és más fontos információkkal kapcsolatban.

 

Befizetett esemény lemondása

Amennyiben a jelentkezés az esemény időpontját megelőző legkésőbb 14. napon lemondásra kerül, úgy a befizetett részvételi díjat visszatérítjük, vagy másik kertlátogatás esetén a részvételi díjba beszámítjuk. 14 NAPON BELÜLI LEMONDÁS ESETÉN A RÉSZVÉTELI DÍJ VISSZAFIZETÉSÉRE, VAGY MÁS KERTLÁTOGATÁSBA VALÓ BESZÁMÍTÁSÁRA NINCS LEHETŐSÉG!  A befizetett részvételi lehetőség másnak átruházható, az új résztvevő nevét és elérhetőségét kérjük az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen jelezze nekünk, hogy a további információkról, esetleges változásokról az új résztvevőt időben értesíthessük.  Bérletes látogatások esetén a látogatás napja előtt maximum 7 nap áll rendelkezésre a lemondásra, ezen határidőn belül lemondás nem lehetséges, a rendszer a bérletalkalmat felhasználtnak számítja!

Lemondáshoz kérjük használja a saját fiókjában a kert neve mellett található leiratkozás linket, vagy jelezze azt felénk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Szervezett utak esetében a jelentkezés a részvételi díj előzetes befizetésével történik, lemondás esetén nem áll módunkban a részvételi díjat visszatéríteni.

Bankkártyás, illetve helyszíni fizetésre nincs lehetőség!


Az időjárás a programot nem befolyásolja,  az csak rendkívüli körülmények között marad el. Kertjeink esős napokon is látogathatók. Amennyiben a programban vis major következtében bármilyen változás állna be, arról időben értesítjük a jelentkezőket, és természetesen a részvételi díj visszautalásra kerül.


Gyermekek részvétele az eseményeken

Kertjeinknél feltüntetjük azokat a kerteket, amelyeket  gyerekes családoknak is ajánlunk. Ahol azt látja, hogy Gyerekbarát kert, ott a kert úgy van kialakítva, hogy a nagy mozgástér következtében a gyerekek is jól érezhetik magukat, ők is megtalálják a számukra érdekes dolgokat, esetleg a kert kisebb gyerekjátszókkal van felszerelve. Minden egyéb kertünket elsősorban felnőtt látogatóinknak ajánljuk. Egy kertlátogatás csak akkor válhat mind a kertlátogató, mind a kerttulajdonos számára emlékezetessé, ha zavartalanul át tudják adni magukat a kert szellemének, és ezt az élményt nem zavarja meg semmi. Minden esetben kérjük a kedves szülőket, hogy amennyiben gyermekeiket is elhozzák, úgy figyeljenek arra, hogy a gyerekek a saját és a kert épségét ne veszélyeztessék, a többi résztvevőt  ne zavarják!

6 éves korig a részvétel ingyenes, 6 év feletti gyermekek részére teljes részvételi díj fizetendő. Kérjük, amennyiben 6 év alatti gyerekeket is hoznak a kertlátogatásra, azt a jelentkezés után az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezzék felénk!

Jelentkezés Kerttulajdonosoknak