Részvételi feltételek

 

ÉRVÉNYES JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

BÉRLET NÉLKÜLI JELENTKEZÉS esetén a programon való részvétel feltétele a részvételi díj előre történő kiegyenlítése. Jelentkezése csak akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj  bankszámlánkra beérkezik, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a részvételt. Kérjük, hogy a jelentkezés után a lehető legrövidebb időn belül a részvételi díj összegét utalja át a Hill&Garden Kft. OTP Banknál vezetett 11742348-20019897 bankszámlaszámára. A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a a jelentkező nevét, lakcímét, a program elnevezését. 

Ha bérlettel szeretné látogatni kertjeinket, bérletét a jelentkezések előtt kérjük megváltani, utólagos bérletvásárlásra nincs lehetőség.

BÉRLETES JELENTKEZÉS esetén csak érvényes (fizetett) bérlettel válik érvényessé jelentkezése! Ha jelentkezéskor még nem rendelkezik fizetett bérlettel, kérjük, minél előbb utalja át annak ellenértékét a Hill&Garden Kft. OTP Banknál vezetett 11742348-20019897 bankszámlaszámára. Jelentkezése csak akkor válik véglegessé, ha a díj a bankszámlára beérkezik, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a részvételi lehetőséget. A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel nevét és lakcímét! A bérlet árát visszatéríteni nem áll módunkban!

Egyes kertek leírásánál feltüntetjük a minimális létszámot is. Amennyiben ez a létszám nem teljesül (nincs ennyi jelentkező), a program elmarad, a befizetett részvételi díjak visszautalásra kerülnek, vagy kérésre más kertlátogatásba beszámítjuk.

 

LEMONDÁS FELTÉTELEI:

Bérlet nélkül történő jelentkezés esetén amennyiben a jelentkezés az esemény időpontját megelőző legkésőbb 14. napig lemondásra kerül, úgy a jegyek árát visszautaljuk, vagy másik kertlátogatás esetén a részvételi díjba beszámítjuk. 14 napon belüli lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni! A befizetett részvételi lehetőség másnak átruházható, az új résztvevő nevét és elérhetőségét kérjük az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen jelezze nekünk, hogy a további információkról, esetleges változásokról az új résztvevőt időben értesíthessük. 

Bérlettel történő jelentkezés esetén lemondást legkésőbb a program napját megelőző 7. napig fogadunk el. 7 napon belüli lemondás esetén az alkalmat nem áll módunkban  jóváírni, azt látogatásnak tekintjük! A programon való részvétel joga másnak átruházható, az új résztvevő nevét és elérhetőségét kérjük az iEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen jelezze nekünk, hogy a további információkról, esetleges változásokról az új résztvevőt időben értesíthessük. 

 

GYERMEKEK RÉSZVÉTELE PROGRAMJAINKON:

Kertjeinket elsősorban felnőtt látogatóinknak ajánljuk. Gyerekekkel történő látogatásra a Gyerekbarát elnevezésű kerteket ajánljuk. 6 éves korig ingyenes a részvétel, 6 év feletti gyermekek részére teljes részvételi díj fizetendő. Kérjük, amennyiben 6 év alatti gyermekkel vesznek részt a látogatáson, azt a jelentkezés után jelezzék nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.