Kert ajánlása  E-mail

Esemény

Esemény:
Modest Garden - szeptember 24. délután
Időpont:
2017. szeptember 24.  15:00 - 17:00
Helyszín:
Telki (Pest megye)
Jegyár:
2980 Ft
Kedvezményes jegyár:
2490 Ft (bérlettípustól függően)
Jelentkezés:
Megtelt! (Feliratkozás várólistára)

Leírás

kertnezoben modest5

Kert jellege: angol tradíciók alapján

Alapméret: 720 nm

Kert építésének kezdete: 2005

Kert tervezője, építője és gondozója: tulajdonosok

Látogatók száma: 18 fő

Látogatók minimális létszáma: 10 fő (ha ez a létszám nem teljesül, a program elmarad, a befizetett részvételi díjak visszautalásra kerülnek)

Gyerekbarát kert!

A tulajdonos házaspár egy korábbi füves területből alakította ki a kertet. A tervezéstől az épületek létrehozásán át a tó építéséig, a növények ültetéséig és gondozásáig saját maguk végeztek mindent. A növények kedvezményes áron, „mentsük meg" felkiáltással kerültek a kertbe. Az évelők, cserjék és díszfák meg is hálálták a figyelmet. A kert szilárd burkolaton körbejárható, padok, lugasok, téglaépítmények, régi használati tárgyak színesítik a beültetéseket. A játszókertet kicsik és nagyobbak is örömmel veszik birtokba. A kert része egy kerti tó, sziklakert, veteményes és üvegház is. A sorházi kertben kis területe ellenére minden funkció megtalálta helyet anélkül, hogy túlzsúfolt lenne.
A kert legnagyobb eseménye a Levendula ünnep. A tulajdonos házaspár minden évben, a levendulák teljes virágzásának idején hívja meg barátait, és ekkor minden a levenduláról és az együtt töltött időről szól.
Azoknak ajánljuk a kertet, akik praktikus megoldásokat, kreatív ötleteket keresnek egy olyan kert kialakításához, ami a család minden tagja számára kényelmet biztosít.

 

A Kertbarát magazin kertről megjelent cikkét itt olvashatja!

Megnézem a korábbi látogatók véleményeit is!

Galéria

A kertről további képeket találhat Galériánkban.

Térkép