kerttulajdonosoknak 1

Megnyitom a kertem!

Kedves Kerttulajdonos!

Ahogy Ön is, úgy a Kertnézőben programban szereplő kertek tulajdonosai is büszkék alkotásukra! Azonban Házigazdaként részt venni a programban ennél többet nyújt: lelkesítő élményt, amelyet a látogatók érdeklődése és pozitív visszajelzése táplál. Emellett biztos nem elhanyagolható szempont, hogy kedvenc időtöltésével még pénzt is kereshet, vagy a bevételét akár jótékonysági célokra is fordíthatja!

Eddigi tapasztalataink alapján résztvevőink az inspiráló, vonzó és esztétikus helyeket keresik. Olyan kerteket látogatnak szívesen, ahol szinte otthon érezhetik magukat, feltöltődhetnek és tanulhatnak.

Ha úgy érzi, hogy kertje inspiráló, egyedi, növénykiültetése érdekes, esztétikus, és szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is, akkor mutassa meg Ön is kertjét!

Ha szeretné, hogy mások is láthassák munkájának gyümölcsét, kérjük, első lépésként töltse ki az alábbi bemutatkozó jelentkezést:

MEGNYITOM A KERTEM! - JELENTKEZÉSI LAP

Ha további kérdései vannak, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal:

 

Bese Erzsébet, projekt koordinátor

Telefon: +36 20 348 4877

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.