Bérlethasználat feltételei (1 fő = 1 alkalom):

3 alkalmas bérlet ára: 8.000 Ft / 3 alkalom

6 alkalmas bérlet ára: 14.900 Ft / 6alkalom

Fizetés: Vásárlástól számított 72 órán belül előzetes banki átutalással, a Hill&Garden Kft. OTP Banknál vezetett 11742348-20019897 bankszámlaszámára. Kérjük a közlemény rovatban feltétlenül tüntesse fel nevét, lakcímét!

Bérlet érvényességének kezdete: az átutalás beérkezésének napja

Bérlet érvényességi ideje: korlátlan

A megvásárolt bérlet árának visszatérítése nem lehetséges, de  másnak átruházható!

A bérletek email címre szólnak és sorszámmal ellátottak, ezek alapján kerülnek nyilvántartásba!

BÉRLETET VESZEK!

 

Miért érdemes bérletet vásárolni?

A bérlet megvásárlásával számos előnyhöz juthat:

 • Kedvezményes áron vehet részt kertjeinkben.
 • Magasabb jegyárral meghirdetett kertjeink bérlettel plusz költség nélkül látogathatók.
 • Egy kertlátogatásra több fővel is jelentkezhet. Ebben az esetben minden látogató egy alkalomnak számít.
 • A bérlet átruházható, bárki használhatja! Így akár családtagjának, barátainak is továbbadhatja! Ebben az esetben ne felejtse el megadni nekik bérletének sorszámát vagy fiókjának elérhetőségét, ami szükséges ahhoz, hogy bérletével jelentkezni tudjanak az eseményre!
 • Várólista esetén érvényes bérlettel jelentkezőink előnyt élveznek!
 • A bérlet korlátlan ideig érvényes, így ha egy szezon alatt nem tudná kihasználni, a következő évre is átviheti!
 • Ha a bérletet ajándékba venné valamely családtagjának, barátjának, ismerősének, egy ajándéklapot is kiállítunk az ajándékozott nevére. Ebben az esetben kérjük, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen jelezze nekünk az ajándékozott nevét!

 Bérletvásárlás menete:

 1. Bérletvásárláshoz először létre kell hozni egy felhasználói fiókot, melyet két helyről is megtehet: a jobb felső sarokban található  Fiók létrehozása menüpontra kattintva, vagy a  menüsorban található Bérlet/Bérletvásárlás  címszó alatt.
 2. A menüsor Fiókom menüpontjára kattintva elérheti profilját. Innen indíthatja bérletvásárlását is, a Bérlet vásárlása gombra kattintva, ahol kiválaszthatja, hány alkalmas bérletet kíván vásárolni. 
 3. A bérletvásárlásról emailben kap értesítést, ahol megkapja bérletének sorszámát, valamint egyéb további információkat bérletével kapcsolatban.
 4. Fiókjának Bérlet szekciójában azonnal megjelenik újonnan vásárolt bérletének sorszáma. Innentől kezdve bármely kertre leadhatja jelentkezését, annak nem feltétele a bérlet árának azonnali átutalása, de jelentkezése csak érvényes, fizetett bérlettel válik véglegessé.

 Jelentkezés egy eseményre bérlettel:

 1. Amennyiben bérlettel rendelkezik, abban az esetben is jelentkeznie kell az eseményre!
 2. Bejelentkezett állapotban válassza ki a látogatni kívánt kertet, töltse ki a kötelezően kitöltendő sorokat, majd küldje el jelentkezését. 
 3. Jelentkezéséről visszaigazoló emailt küldünk.

 

Leiratkozás kertlátogatásról:

Bérletes kertlátogatásról leiratkozni  legkésőbb a látogatás időpontja előtt 7 nappal  lehetséges!

Lemondás menete a következő: Fiókjába belépve megtalálja regisztrált eseményeit, az emellett található "leiratkozás" link használatával egy kattintással törölheti bármelyik jelentkezését. A korábban a jelentkezéskor levont alkalmak automatikusan jóváírásra kerülnek, így azok nem vesznek el. AMENNYIBEN A LEMONDÁS  A KERTLÁTOGATÁS IDŐPONTJA ELŐTT LEGKÉSŐBB 7 NAPPAL NEM TÖRTÉNIK MEG, A RENDSZER A REGISZTRÁLT SZEMÉLY(EKET) KERTLÁTOGATÁSON MEGJELENTNEK TEKINTI, ÉS  AZT FELHASZNÁLT ALKALOMKÉNT KEZELI! Jelentkezéskor kérjük vegyék figyelembe, hogy a kertlátogatás időpontjától számított 7 napon belül jóváírásra nincs lehetőség, de jelentkezése az Ön által megadott személy(ek)nek átruházható.